İstanbul Drone Çekimi

 

Drone Stüdyo olarak İstanbul Drone Çekimi hizmetini havadan fotoğraf ve video görüntüleme ihtiyacınız olduğu alanlarda vermekteyiz. İstanbul’da başta kurumsal firmaların reklam ve tanıtım filmlerinde kullanılmak üzere video ve fotoğraf çekimleri yapmaktayız. Bunun yanı sıra emlak, etkinlik, konser ve festivaller içinde İstanbul’da drone çekimi hizmeti vermekteyiz.
İstanbul’da havadan çekim hizmeti almak için farklı drone modellerimizden faydalanabilirsiniz. Sadece drone lara entergre kameralar ile çekimler yapılmamaktadır. İhtiyaca göre Matrice 210, Matrice 300 drone modelimiz altına bağlanabilen dslr kameralar ile daha farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. Genel olarak Dji markasının üretmiş olduğu Drone modelleri ile profesyonel video ve fotoğraf çekimi hizmeti veren Drone Stüdyo, yıllardır sağlamış olduğu tecrübe ile hizmetinizde. Ayrıca İstanbul Boğazından transit geçecek gemileriniz için de İstanbul Drone Çekimi hizmetinden faydalanabilirsiniz.

İstanbul Drone ile Gemi Çekimi

İstanbul boğazından transit geçecek ya da Limanlardan yükleme yapacak olan gemilerinizde drone ile havadan gemi çekim hizmetimizden de yararlanmanız mümkün. Boğazdan geçen gemilerinizi uygun noktalardan hem fotoğraf hem de video olarak drone ile çekiyoruz. Müşterilerinize lojistik sunumlarında ve tanıtımlarınızda kullanabileceğiniz drone çekimleri ile müşteri portföyünüzü arttırmada katkı sağlıyoruz. Sizde İstanbul boğazında gemi drone çekimi için bu hizmetlerimizden yararlanmak istemez misiniz?

 

istanbul drone gemi çekimi
istanbul boğazı drone gemi çekimi

İstanbul Drone Çekimi : Hizmetler

 

Drone Çekimlerini farklı uygulamalar için kullanabilirsiniz. Bunları başlıca olanları aşağıda listelenmiştir.

İstanbul Belediyecilik Hizmetleri için Drone Çekim Hizmeti,
Kurumsal Tanıtım Filmleri Hava Çekimi Hizmeti,
Klip ve şovlar için İstanbul Drone ile çekim,
Karayolları Drone Hava Çekimi,
Drone ile gemi çekimi
Emlak gayrimenkul tanıtım filmi Drone Çekimleri,
Etkinlik için havadan video ve fotoğraf çekimi,
Konser İstanbul Drone Çekimi Hizmeti,

 

istanbul drone çekimi

Düğün, nişan özel günler için havadan video ve fotoğraf drone çekimi,
Evlilik teklifleri için drone ile video ve fotoğraf çekim hizmeti,
Festival video ve fotoğraf çekimi İstanbul drone çekimi,
İstanbul otelleri tanıtım filmi drone çekimi,
İstanbul drone ile Mesire alanları hava çekimi,
Sanayi kuruluşları drone çekimi video ve fotoğraf,
İstanbul Kamu Kurumları
Drone Çekimi sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler;

Drone çekimlerinde en önemli faktör drone operatörüdür. Çekimler yapılırken stabil şekilde dronun kullanılması, kamera ayarlarının doğru yapılması gerekir. Amatörce kullanılan bir drone ile çekilen görüntüler sizleri tatmin etmeyecektir. Bu nedenle İstanbul Drone Çekimi için İha1 sertifikasına sahip Drone Stüdyo pilotları teknolojiyi takip ederek sürekli kendilerini geliştirmektedir.

İstanbul Drone Çekim Fiyatları

 

Drone çekimleri için fiyatlar uçuş süresi, uçuş zorluğu, kullanılacak ekipman ve pilot tecrübesine göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Kısa süreli çekimler için ücret politikamız, gün boyu hizmetler için talep edilen drone modeli ve pilota göre değişmektedir. Lütfen İstanbul Drone Çekimi için bize ulaşarak sizlere özel olan fiyat teklifimizi isteyin.

İstanbul Drone Çekimi – İstanbul Drone Kiralama – İstanbul Hava Çekimi

İstanbul Drone  Çekimi Fiyatlar

 

Drone çekimleri için fiyatlar uçuş süresi, uçuş zorluğu, kullanılacak ekipman ve pilot tecrübesine göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Kısa süreli çekimler için düşük bütçeler ile başlayan ücret politikamız, gün boyu hizmetler için daha yüksek rakamlara çıkabilmektedir. Lütfen İstanbul Drone Çekimi için bize ulaşarak sizlere özel olan fiyat teklifimizi isteyin.

Bize Ulaşın :

0 531 102 94 29